CALENDAR FISCAL

MIERCURI 17 IULIE
Depunerea Situației eliberărilor pentru consum de tutun fin tăiat, destinat rulării în țigarete/alte tutunuri de fumat în luna ... anul ... - Anexa nr.4 din normele metodologice de aplicare a prevederilo ... [continuare]
STIRI

Titlu DESTINAȚII DE WEEK-END - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Data 18-12-2015 14:12
Sursa www.agerpres.ro
Vineri, 18 decembrie, la Sala Polivalentă, este prezentată în premieră producția Operei Comice pentru Copii - "Poveste de Crăciun".

"Poveste de Crăciun" este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai.

Publicul va avea ocazia să ia parte la momente artistice susținute de Felicia Filip & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Orchestra Simfonică București, Corurile Cantus Mundi București, Școala de Balet "Jaqueline", Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, Soliștii și Baletul Operei Comice pentru Copii, potrivit site-ului operacomica.ro.

* Muzeului Național al Țăranului Român îi invită pe bucureșteni la o noua ediție a Târgului "Crăciun Țărănesc", organizat în curtea interioară a muzeului.

Târgul se va desfășura între 18 și 23 decembrie, între orele 10.00 și 18.00, potrivit unui comunicat al MNȚR.

Vizitatorii pot degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (șorici, tobă, lebăr, cârnați, afumături din carne de porc mangalița din Maramureș, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Cozonacul Bujor și Cozonac Domnesc cu nucă, simpli, rahat, mac și de post; cozonaci pufoși, împletiți și cozonaci uriași de 20 de kg, prăjituri tradiționale din Maramureș).

Vor fi și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine de manufactură cu maia, covrigi, turtă dulce, mere și nuci pentru colind.

La fața locului, dis-de-dimineață, gospodine pricepute pun la ceaun sarmale, varză cu mămăliguță sau fasole, pomana porcului și ciolan fiert în vin cu usturoi, storceag și fel de fel de bunătăți.

De asemenea, meșteri populari și artiști handmade vor fi prezenți în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun.

Intrarea este liberă.

* Vineri și sâmbătă, 18 și 19 decembrie, Grand și Club "Star Wars" România îi așteaptă pe fanii seriei cult să celebreze împreună lansarea producției "Star Wars: Trezirea Forței".

În perioada 18 decembrie — 10 ianuarie, Cine Grand va găzdui și o expoziție de artă unică în România, inspirată din film.

Premiera filmului "Star Wars: Trezirea Forței" va fi cu adevărat inedită la Cine Grand, acolo unde însuși Darth Vader și cavalerii Jedi vor participa la vizionarea producției în după-amiaza zilei de 18 decembrie. Fanii se pot fotografia alături de eroii seriei, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Evenimentele continuă sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 15.00, cu training-uri dedicate copiilor, în cadrul cărora maeștrii Jedi le vor arăta curioșilor cum să mânuiască săbiile laser, la finalul antrenamentului vor fi numiți în mod oficial cavaleri ai ordinului Jedi.

* Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, are loc, la Ateneul Român, concertul extraordinar "Crăciun pentru toți". Evenimentul face parte din campania caritativ umanitară "Solidaritate cu copii victime din Clubul Colectiv", lansată la 1 noiembrie 2015, de Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI.

În colaborare cu TVR, Orchestra Camerata Regală, Corul Vox Medicalis, soliști ai Operei Române, Filarmonica George Enescu și prezentat de Maia Morgenstern, Gala-Concert se anunță a fi una plină de surprize muzicale și nu numai, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Eventim.ro

AGERPRES/(Documentare — Mariana Zbora-Ciurel, editor: Cerasela Bădiță)

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x