CALENDAR FISCAL

LUNI 25 MAI
Plata contribuției trimestriale pentru medicamente pentru trimestrul I 2017.

Plata impozitului reținut la sursă în luna precedentă

Depunerea Declarației privind obligațiile de plată la bugetul de stat - - ... [continuare]
STIRI

Titlu Fermierii au dreptul să știe ce se întâmplă cu plata subvențiilor!
Data 09-05-2016 16:06
Sursa agrointel.ro
Noul șef al APIA, Florin Faur, a declarat astăzi că intenționează să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire cu reprezentanții fermierilor pentru a elimina incertitudinea referitoare la termenele de plată, dar și pentru a răspunde punctual la problemele ridicate de aceștia.

„Îmi propun săptămâna viitoare să am o întâlnire cu reprezentanții legali ai fermierilor, vreau ca eu să vin în întâmpinarea dânșilor, și am se le fac o invitație, bineînțeles după ce mă consult și cu Ministerul Agriculturii, probabil miercuri sau joi. Știu că fiecare își dorește să afle ceea ce se întâmplă, este absolut normal, dar în prealabil aș vrea să primesc și întrebări pe e-mail ca să putem discuta punctual pentru că nu aș vrea să avem discuții de tip ‘bla-bla’. De aceea, am luat în calcul relaționarea cu reprezentanții legali ai fermierilor, pentru că este un drept al oamenilor să știe ce se va întâmpla de o manieră cât mai certă. De fapt, aceasta este problema la ora actuală: este o anumită incertitudine, nu că nu se vor plăti fondurile, pentru că este clar că se vor plăti, ci când se vor plăti„, a precizat directorul general al APIA.

Florin Marius Faur a fost numit, săptămâna trecută, prin ordin al ministrului Agriculturii, director general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), în locul lui Ioan Merca, pentru a accelera plata subvențiilor europene și naționale. Acesta a condus APIA Timiș din 2006, însă a mai deținut și șefia APIA, între anii 2010 și 2012, având experiență în gestionarea fondurilor europene.

Sursa: Agerpres.ro

Stiri
x