CALENDAR FISCAL

DUMINICA 25 AUGUST
Plata contribuției trimestriale pentru medicamente pentru trimestrul II 2017.

Plata impozitului reținut la sursă în luna precedentă

Depunerea Declarației privind obligațiile de plată la bugetul de stat - ... [continuare]
STIRI

Titlu Pentru București și Ilfov se pot face rezervări online de luni la depunerea documentelor de înmatriculare
Data 28-11-2016 14:03
Sursa www.agerpres.ro
Bucureștenii și locuitorii din județul Ilfov vor putea, începând de luni, să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării sau transcrierii vehiculelor și preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare online.

Potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor remis, duminică, AGERPRES, pentru municipiul București, rezervarea se poate face accesând site-ul public al Instituției Prefectului, www.prefecturabucurești.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat de asemenea Serviciului comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Potrivit sursei citate, "procedura de rezervare este prezentată detaliat pe cele două site-uri, iar cetățenii care dețin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghișeele dedicate în acest sens și marcate corespunzător".

Cetățenii care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee, doar în baza bonurilor de ordine, mai anunță Direcția Regim Permise de Conducere.

AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x