CALENDAR FISCAL

MIERCURI 26 IUNIE
Plata impozitului pe reprezentanță, tranșa I

Plata taxei anuale pentru autorizația de exploatare a jocurilor de noroc, aferentă trimestrului următor

Plata impozitului reținut la sursă în luna precedentă
STIRI

Titlu Fermieri, vești bune și vești proaste! Toți crescătorii de animale primesc ANT. Sectorul vegetal mai așteaptă!
Data 19-03-2015 15:57
Sursa www.agroinfo.ro
Toți crescătorii de ovine și caprine vor avea în conturile bancare până la sfârșitul acestei săptămâni banii care reprezintă ajutorul național tranzitoriu pentru 2014, spune Mihai Puțintei, directorul APIA.

Crescătorii de bovine, unde sumele sunt mai mari, își vor primi cu toții banii abia la sfârșitul săptămânii viitoare. Dacă pentru sectorul zootehnic, veștile sunt bune, pentru fermierii din sectorul vegetal viitorul sună incert.

“Din 600 de milioane de lei, suma alocată pentru plata ajutorului național tranzitoriu în sectorul vegetal, APIA a plătit până acum 463 de milioane de lei. Restul sumei, pe care o mai avem de plătit fermierilor, care reprezintă cam 10% din total, va trebui să o deblocăm de la bugetul de stat. Chestiunea e de durată și, probabil, vom avea nevoie de câteva luni. APIA a făcut un efort uriaș. Am făcut plăți de la începutul acestui an și până acum de aproximativ 893 de milioane de lei,” ne-a declarat în exclusivitate directorul APIA.

Guvernul a aprobat, pe 4 martie, 955 de milioane de lei pentru plata ajutorului național tranzitoriu în sectorul bovine, ovine și caprine.

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x