CALENDAR FISCAL

MIERCURI 25 SEPTEMBRIE
Plata impozitului reținut la sursă în luna precedentă

Efectuarea plăților anticipate privind impozitul pe venit aferente trimestrului III 2017

Plata contribuției de asigurări sociale de sănătate, aferen ... [continuare]
STIRI

Titlu Din 19 martie 2015, crescătorii de ovine pot relua exportul de animale vii în Libia
Data 19-03-2015 16:00
Sursa www.agroinfo.ro
Din 19 martie 2015, crescătorii de ovine vor putea exporta, din nou, animale vii în Libia, dacă ANSVSA transmite în teritoriu certificatul sanitar veterinar de export, iar din aprilie exportul de ovine ar putea fi reluat şi în Iordania.

„Autoritatea Sanitar Veterinară ne-a promis că mâine (19 martie 2015 –n.red.) va transmite în teritoriu certificatul sanitar veterinar pentru exportul de ovine vii în Libia”, ne-a spus Nicolae Cioranu, preşedintele Federaţiei Romovis.

„Practic, de mâine putem exporta ovine în Libia. Noi suntem pregătiţi să exportăm de trei, patru luni. Asta-i marfă care a mâncat pe pagubă până acum. Din păcate, noi nu ştim ce cantitate importă Libia din România. Noi nu avem nici cea mai mică informaţie unde pleacă marfa din România, că se duce în Libia, în Iordania sau în Siria, nu ştim”, a adăugat preşedintele Romovis.

Din aprilie, exportul de ovine ar putea fi reluat şi în Iordania

Cioranu a mai precizat că „delegaţia de veterinari din Iordania a anunţat oficial că vine în 6 aprilie”, ceea ce le dă speranţe crescătorilor de ovine că, în curând, vor putea relua exportul de animale şi către Iordania.

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x