CALENDAR FISCAL

MIERCURI 16 OCTOMBRIE
Depunerea Situației eliberărilor pentru consum de tutun fin tăiat, destinat rulării în țigarete/alte tutunuri de fumat în luna ... anul ... - Anexa nr.4 din normele metodologice de aplicare a prevederilo ... [continuare]
STIRI

Titlu Salariul minim, la nivelul din UE în 2018
Data 26-03-2015 14:17
Sursa www.evz.ro
România ar putea avea un salariu minim comparabil cu cel din celelalte ţări ale Uniunii Europene în anul 2018 sau 2019.

În prealabil, vor avea loc mai multe creşteri succesive de salariu minim, potrivit ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, citată de Agerpres.

„Salariul minim pe economie trebuie să reprezinte 50 la sută din salariul mediu pe economia statului membru respectiv”, a explicat Plumb.

„La nivelul țării noastre, vor avea loc în perioada următoare creșteri succesive de salariu minim, prima dintre ele fiind programată pentru data de 1 iulie a.c., când salariul minim va crește de la 975 lei, cât este în prezent, la 1.050 lei”, a declarat Plumb.

Următoarea majorare este fixată pentru ianuarie 2016, când salariul minim va ajunge la 1.200 de lei, măsură de care vor beneficia 1,7 milioane de salariaţi, 30 la sută dintre aceştia provenind din mediul privat şi restul din sectorul bugetar, a mai spus ministrul.

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x