CALENDAR FISCAL

MIERCURI 16 OCTOMBRIE
Depunerea Situației eliberărilor pentru consum de tutun fin tăiat, destinat rulării în țigarete/alte tutunuri de fumat în luna ... anul ... - Anexa nr.4 din normele metodologice de aplicare a prevederilo ... [continuare]
STIRI

Titlu Care sunt culturile și speciile de animale pentru care se acordă sprijin cuplat în perioada 2015-2020
Data 27-03-2015 16:02
Sursa www.recolta.eu
Guvernul a stabilit, prin Hotărâre, sectoarele, culturile și speciile de animale pentru care se acordă sprijin cuplat în perioada 2015-2020.

În sectorul vegetal, se acordă pentru soia, lucerna, mazărea boabe pentru industrializare, fasolea boabe pentru industrializare, cânepa pentru ulei și fibre, orezul, sămânța de cartof, hameiul, sfecla de zahăr, tomatele pentru industrializare cultivate în câmp, castraveții pentru industrializare cultivați în câmp, legumele cultivate în sere (tomate, castraveți, ardei, varză pentru consum în stare proaspătă și castraveți pentru industrializare), legumele cultivate în solarii (tomate, castraveți, ardei, varză și vinete pentru consum în stare proaspătă și castraveți pentru industrializare, prune pentru industrializare, mere pentru industrializare, cireșe și vișine pentru industrializare, caise și zarzăre pentru industrializare, cartof timpuriu pentru industrializare).

În sectorul zootehnic se acordă sprijin fermierilor crescători de animale din speciile bovine (bivolițe de lapte, taurine de carne, vaci de lapte) ovine, caprine, viermi de mătase.

Schema de sprijin cuplat va fi finanțată din Fondul European de Garantare Agricolă.

Oare cine mai crește viermi de mătase astăzi?

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x