CALENDAR FISCAL

MIERCURI 26 IUNIE
Plata impozitului pe reprezentanță, tranșa I

Plata taxei anuale pentru autorizația de exploatare a jocurilor de noroc, aferentă trimestrului următor

Plata impozitului reținut la sursă în luna precedentă
STIRI

Titlu NASA își extinde vizibilitatea în mediul digital pe rețeaua Tumblr
Data 10-08-2015 15:30
Sursa www.agerpres.ro
NASA își extinde vizibilitatea în mediul online printr-un cont pe platforma digitală online Tumblr, care funcționează asemenea unui microblog unde vor putea fi accesate cele mai noi informații și fotografii ale proiectelor agenției spațiale federale americane, scrie UPI.com.

Pe lângă conturile sale de pe Facebook, Instagram, YouTube sau Vine, agenția spațială americană are de acum înainte și cont oficial pe platforma digitală Tumblr, având adresa www.nasa.tumblr.com.

Agenția va folosi această nouă expunere digitală pentru transmiterea de informații fotografice, video și text, ce vor fi actualizate asemenea unui blog, pentru a oferi în timp real publicului informații detaliate despre misiunile, facilitățile și oamenii NASA, au transmis responsabilii NASA într-un comunicat de presă.

Pe lângă contul oficial al NASA de pe Tumblr, va mai exista un cont al astronautului Peggy Whitson, în care aceasta își va prezenta antrenamentele pentru o misiune de șase luni pe Stația Spațială Internațională, și alte două conturi care sunt focalizate pe două misiuni ale agenției spațiale americane. Este vorba despre contul JunoCam Tumblr care va furniza constant imagini foto ale planetei Jupiter realizate în cadrul misiunii Juno a NASA sau fotografii realizate de astronomi amatori. De asemenea roverul Curiosity va avea contul său de Tumblr unde vor fi postate informații ale misiunii de pe planeta Marte.

Tumblr este o platformă digitală de microblogging, realizată de David Karp în februarie 2007. Se află din iunie 2013 în portofoliul de companii al gigantului Yahoo! și la 1 august 2015 avea 248 de milioane de bloguri active.

AGERPRES/(AS-autor: Liviu Tatu, editor: Codruț Bălu)

Stiri
x 2 luni gratuite de evidenta contabila pentru societatile nou infiintate. Click pentru oferta de Tarife contabilitate
x