CALENDAR FISCAL

SAMBATA 30 MAI
Depunerea situațiilor financiare, pentru anul 2016 - software de asistență

Depunerea Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele î ... [continuare]
STIRI

Titlu Ministerul Fondurilor Europene lansează un nou site
Data 07-09-2015 14:11
Sursa www.evz.ro
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a lansat, duminică, noul site www.fonduri-ue.ro.

Acesta pune accent pe sprijinirea beneficiarilor şi a potenţialilor beneficiari în accesarea fondurilor şi în implementarea proiectelor finanţate în perioada de programare 2014-2020, informează MFE.

"Am restructurat portalul din dorinţa de a ajuta publicul şi, în special, beneficiarii fondurilor europene, să acceseze informaţii oficiale, vitale pentru scrierea şi implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Următoarea etapă a efortului nostru de a optimiza legătura funcţională, firească, cu beneficiarii şi potenţialii beneficiari va fi să îmbunătăţim sistemul de sprijin (help-desk) interactiv, în aşa fel încât întrebările şi mesajele celor interesaţi să primească răspuns în cel mai scurt timp posibil", a declarat Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.

O noutate oferită de noua interfaţă este crearea, prin intermediul site-ului, a unui sistem electronic eficient de gestionare a mesajelor, întrebărilor şi alertelor de nereguli de la public, care pot fi urmărite şi rezolvate mai uşor. După completarea formularului de feed-back - \'Observaţii beneficiar\' de pe prima pagină sau din secţiunile specifice programelor operaţionale, selectându-se opţiunile relevante, solicitările ajung imediat la direcţia cu atribuţii în rezolvarea lor, iar mesajele vor avea trasabilitate totală (incluzând păstrarea pe server a unei copii pentru verificări ulterioare), pentru ca niciuna dintre întrebări să nu rămână fără răspuns.

Informaţiile referitoare la programele operaţionale sunt structurate şi centralizate în cadrul secţiunii \'Programe operaţionale\', asigurând accesul publicului la toate documentele relevante pentru un anumit tip de proiect, inclusiv la anunţurile lansate de autorităţile de management şi la calendarele orientative ale lansărilor pentru programele gestionate de acestea.

Stiri
x