CALENDAR FISCAL

SAMBATA 30 MAI
Depunerea situațiilor financiare, pentru anul 2016 - software de asistență

Depunerea Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele î ... [continuare]
STIRI

Titlu Ministrul Agriculturii va solicita, luni, la Bruxelles, soluții de sprijin pentru fermieri și producători din industria laptelui
Data 07-09-2015 14:32
Sursa www.agerpres.ro
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va solicita, luni, la Bruxelles, soluții de sprijin pentru urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat veniturile, informează, duminică, reprezentanții ministerul.

Daniel Constantin, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, George Turtoi, participă, luni, la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultură și Pescuit).

Președinția luxemburgheză dorește să concentreze dezbaterile asupra unor chestiuni sensibile referitoare la situația dificilă existentă în anumite sectoare agricole la nivel european.

În acest context, ministrul Daniel Constantin va prezenta situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile.

De asemenea, vor fi purtate discuții la nivel de comisar și la nivel tehnic pentru identificarea de modalități concrete de punere în practică a acestora.

AGERPRES/(AS — editor: Carmen Marinescu)

Stiri
x