CALENDAR FISCAL

JOI 2 MAI
Depunerea Cererii de restituire a accizelor în baza prevederilor art.395 din Codul fiscal - Anexa nr.27 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal

Depunerea Declarației ... [continuare]
STIRI

Titlu Pentru București și Ilfov se pot face rezervări online de luni la depunerea documentelor de înmatriculare
Data 28-11-2016 14:03
Sursa www.agerpres.ro
Bucureștenii și locuitorii din județul Ilfov vor putea, începând de luni, să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării sau transcrierii vehiculelor și preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare online.

Potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor remis, duminică, AGERPRES, pentru municipiul București, rezervarea se poate face accesând site-ul public al Instituției Prefectului, www.prefecturabucurești.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat de asemenea Serviciului comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Potrivit sursei citate, "procedura de rezervare este prezentată detaliat pe cele două site-uri, iar cetățenii care dețin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghișeele dedicate în acest sens și marcate corespunzător".

Cetățenii care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee, doar în baza bonurilor de ordine, mai anunță Direcția Regim Permise de Conducere.

AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Stiri
x