CALENDAR FISCAL

JOI 2 MAI
Depunerea Cererii de restituire a accizelor în baza prevederilor art.395 din Codul fiscal - Anexa nr.27 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal

Depunerea Declarației ... [continuare]
STIRI

Titlu Judo: Argint și bronz pentru România la Mondialele de kata
Data 25-09-2014 10:24
Sursa www.agerpres.ro
Sportivii români au cucerit o medalie de argint și una de bronz la Campionatele Mondiale de judo kata, care au avut loc la Malaga (Spania).

Perechea formată din Iulian Surlă și Aurelian Ciprian Fleisz a câștigat medalia de argint în proba de Nage No Kata, la fel ca la ediția din 2013. Primul loc a fost ocupat de japonezii Michito Sakamoto/Takayuki Yokoyama, cu 447 puncte, urmați de Surlă și Fleisz, 440 puncte, în timp ce treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Sunhyung Lee/Minho Jo (Coreea de Sud), 439 puncte.

Piteștencele Alina Zaharia și Alina Cheru, campioane europene, au luat bronzul la Ju No Kata, cu 440 de puncte. Titlul a revenit perechii germane Wolfgang Dax-Romswinkel/Ulla Loosen, 444 puncte, în timp ce pe locul secund s-a clasat cuplul japonez Etsuko Yokoyama/Chigusa Omori, 442 puncte. A fost pentru prima oară după șapte ani când niponii nu au ocupat primul loc în această probă.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)

Stiri
x